Onze koffiebar

In onze eigentijdse koffiebar kan je gezellig vertoeven voor een vers gezet kopje koffie. Of je nu een koffie proeft van de Reneka-espressomachine, een filterkoffie via een French Press of een glasfilter, steeds zal je weer genieten van de heerlijke aroma's die in de verschillende soorten koffies tot uiting komen.
Zelf hebben we beide een opleiding tot koffeoloog gevolgd bij Jeanne Gennar verbonden aan het Coffee-consulate instituut in Mannheim waardoor we tot op zekere hoogte elke koffieliefhebber professioneel kunnen adviseren.

Naast koffie serveren we ook verschillende soorten geselecteerde thee's, enkele streekproducten (Jan Van Eyckbier, Eyckedröpke, Maaseiker borrel,...) en een standaard aan frisdranken naast homemade ice-tea en frizzy drinks!

Nieuw is de "nitro cold brew coffee". Deze koffie, die lijkt op een getapte pint Guinness, is ijskoud met een verrassende smaak in je mond. Zeker aan te bevelen bij warme zomerse dagen. De gemalen koffie laat men een nachtje in koud water trekken, dan wordt deze gefilterd en daarna gekoeld en geïnjecteerd met stikstof voor een schuimige kraag (Guinness-look).

Om niet alleen de dorstigen te plezieren hebben we naast onze pattiserie en andere zoetigheden ook enkele kleine hartige hapjes (broodjes, croques, spaghetti,...), allen huisgemaakt.

De koffiebar heeft 29 zitplaatsen en in de binnentuin kunnen, als het mooi weer is, nog eens een 28 mensen plaatsnemen.

       

 

© 2014 - 2021 Melk & Suiker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel